Blomsterbergs

Hjemmebag kan være en stor udfordring for rigtig mange danskere. Især fordi butikkerne bugner med kager, søde sager, brød og andre lækre ting i afsindig mange afskygninger, som jo allerede er lavet og nemme at købe med hjem. Smagen, udseendet og formen kan variere helt vildt, og så ser det bare rigtig svært ud at lave selv. Konditor og restauratør Mette Blomsterberg har dog med forskellige tv-programmer prøvet at komme danskerne i forkøbet ved at vise og forklare, hvor simpelt det kan være at lave sine egne desserter.

Det startede med tv-programmet ’Det søde liv’, hvor hun med sine perfektioniske tilgang til bagning, dekoration og tilsmagning, viste danskerne, hvor nemt det kan være at lave søde sager. Hendes flid for detaljer, store passion for desserter og nydelse har gjort hende til et stort navn i Danmark. Faktisk bliver hun kaldt for kagekunstens kronprinsesse. Med stor succes har hun i dag medvirket i rigtig mange madprogrammer, skrevet bøger, har sine egne cafeer samt designet en række bageartikler, som kan hjælpe den almene dansker i gang med selv at lave desserter, som måske kommer til at ligne og smage lige så godt som Mette Blomsterbergs. Kvalitet, ærlighed, passion og nydelse er noget af det, der står højest på ’Blomsterbergs’ liste, og så skal bagning og dessertkunst være tilgængelig for alle, der elsker at bage.

Når man går i gang med at bage og lave desserter er det selvfølgelig vigtigt, at man har alle de ingredienser, man skal bruge, men det er også utrolig vigtigt, at man har de bageredskaber, der er nødvendige for selve processen. Utrolig mange butikker og isenkræmmere sælger bageartikler, som denne side: http://isenkram-tilbud.dk/, og der er rigtig meget at vælge i mellem. For at gøre det en lille smule lettere, kan man med ’Blomsterbergs’ føle sig lidt mere på rette spor, når det gælder produkter, man alligevel skal ud at investere i.

Kvaliteten er god, og så er produkterne måske genkendelige fra fjernsynet. I ’Blomsterbergs’ sortiment findes fx forskellige dejskrabere, Charlotteskålen, kannelerejern, paletknive, dråbeskåle og portionsforme. Hendes dråbeskåle har haft en del omtale og er noget af det, man forbinder med Mette Blomsterberg. De er lavet i ovnfast hvidt porcelæn og findes i mange forskellige størrelser. Foruden at være gode og smukke til at servere desserter i, så kan de også bruges til andre formål. Man kan servere salat eller kartofler i nogle af de større skåle.