Argh – hvordan kommer jeg af med appelsinhuden

For snart en måned siden, da det stadig var sommer her i lille Danmark, skulle jeg til strandfest. Vi er 5 piger der altid gik sammen i gymnasiet og vi har en fast tradition med at tage til Løkken strand og holde en rigtig hyggelig picnic/strandfest.

I år var ingen undtagelse. Jeg var ikke med sidste år, da jeg måtte melde afbud eftersom jeg havde termin med lille Oscar 3 dage tidligere. Det var ellers en skam det havde været rigtig hyggelig – og set i bakspejlet kunne jeg sagtens have taget afsted. Oscar gad ikke ud 🙂 og blev først født 3 dage senere.

Efter at have født Oscar er der bare sket ting og sager med min krop – jeg er begyndt at døje med Appelsinhud bag på lårene, det er som om det bare ikke vil slippe. Det er helt forfærdelig, har aldrig været ramt af sådan noget før. Og skal til at døje med det nu er lidt trælst.

Anyways – jeg skulle til den fest i Løkken og var egentlig lidt genert over at skulle have bikinien på, jeg havde jo stadig en masse fedt og appelsinhud der var meget synlig når man så tager en lille bikini på igen. Dengang vi gik i gymnasiet var vi – uden at prale – de smukkeste piger på skolen. Så det har været lidt svært at acceptere det og komme videre med det.

Jeg var så ikke den eneste der havde et lille problem – det viser sig at Rikke har døjet med overspisning – hun har altid været slank, men har taget 12 kilo på siden sidst – jepsen det er 1 helt kilo pr måned siden sidst. Hun havde allerede tabt 7 af de 12 kg ved at følge en slankekur på effektivkur.dk og den vej rundt gå ned i vægt.

Der er vist også en artikel derovre omkring det at komme af med sin appelsinhud – den skal jeg vist have kigget på.