At ligne en model

Jeg har altid haft svært ved at acceptere, at jeg ikke kunne få råd til alt det fede tøj, som jeg følte, at mine venner gik rundt i. Jeg havde indtrykket af, at de på en eller anden måde havde flere penge mellem hænderne, selvom det egentlig ikke burde være tilfældet. Det var lige indtil, jeg fandt ud af, at de slet ikke gik i så dyrt tøj, som jeg troede.

Faktisk gik – og går – de rundt i tøj fra ASOS, som på mange måder er fuldt ud på højde med det tøj, man aldrig får råd til at købe. Jeg talte med mine venner, som pludselig fortalte om, at de et par gange hvert halve år går på storshopping på siden, hvor de opdaterer deres garderobe. Jeg besluttede derfor, at jeg ville prøve det samme.

Jeg kiggede først en lille tur ind på siden, og jeg fandt hurtigt ud af, at udvalget var ganske enormt. Jeg kunne på den måde frit vælge mellem de mange stilarter, som siden tilbyder, og da jeg selv går meget klassisk klædt, var det selvfølgelig i denne ”afdeling”, jeg brugte mest tid på at kigge. Jeg var samtidig positiv over de lave priser, som ASOS tilbyder. Langt det meste af tøjet ligner noget fra langt dyrere mærker, men priserne er bare meget lavere. Det var derfor muligt for mig at kigge mere efter model end pris, fordi jeg vidste, jeg havde råd til det meste.

Jeg blev også gjort opmærksom på, at jeg kunne bruge en rabatkode til ASOS fra Rabatbanditten, som kunne skaffe mig flere procenter på mit tøj. Det vil jeg vende tilbage til.

Et væld af overdele

Det klart mest imponerende ved ASOS er deres udvalg af overdele. Det er også her, jeg ofte går mest på udkig, når jeg shopper, for jeg har ofte nogle få par bukser, som jeg sagtens kan nøjes med. Jeg er anderledes krævende, når det gælder overdele, for her vil jeg gerne have mulighed for at skifte hyppigere. Først og fremmest kiggede jeg hos ASOS efter t-shirts, og jeg ville gerne have nogle stykker, som var ensfarvede og sad tæt til kroppen. Heldigvis var det nemt at finde disse modeller hos ASOS, og jeg kunne både vælge enkelte eller pakker med flere t-shirts, som passer til min kropsbygning.

Jeg kiggede også efter skjorter, som ASOS også er en rigtig god udbyder af. Udvalget var virkelig stort, og det var nemt at finde skjorter til både hverdagsstilen eller den lidt finere anledning. Jeg var samtidig overrasket over de lave priser, som jeg kunne finde på skjorterne. Normalvis køber jeg dem sjældent, fordi jeg skal betale mange hundrede kroner for dem, men hos ASOS var det mere spiseligt at finde flere fine skjorter til rimelige priser.

Jeg var heldig at kunne bruge en rabatkode til både mine skjorter og t-shirts hos ASOS, som jeg fandt på Rabatbanditten. Jeg kunne således betale for en masse tøj til en pris, som havde givet mig langt mindre andre steder.

Sko i mange former og farver

Jeg er vild med nye sko, og jeg har altid haft opfattelsen af, at skoene skal passe meget præcist til et outfit. Jeg gik derfor på jagt hos ASOS efter nogle af de fede sko, jeg ofte ser på de sociale medier, men som også koster rigtig mange penge. Jeg fandt modeller, som mindede rigtig meget om dem, man typisk ser på Instagram eller Facebook. Priserne var dog væsentligt lavere, og jeg blev derfor enig med mig selv om, at jeg ville slå til på de billigere varianter. I dag er jeg meget tilfreds med mine sko, og mange spørger mig faktisk, hvor jeg har købt dem.

Råd til at være pæn

Det fedeste ved at shoppe hos ASOS er, at jeg faktisk får muligheden for at føle, at jeg har råd til at være stilet og pæn. Jeg har tit haft nedtur over, at jeg ikke kunne købe det tøj, jeg gik og kiggede på, men her er mit syn fuldstændig ændret nu. Jeg er klar over, at jeg ikke har opfundet den dybe tallerken, men jeg har fundet en god måde at shoppe, så jeg får råd til at opdatere en større del af min garderobe ad gangen.