Bag om mærket G-Star

’Just the Product’. Sådan lyder mantraet hos hollandske G-Star, der startede tilbage i 1989. Denne tanke har været med til at præge deres kollektioner, og de er mærket bag mange revolutionerende tendenser indenfor mode og denim. G-Star er blandt andet det første mærke, der introducerede luksus denim til hverdagsbrug – og det var det første mærke til at præsentere rå, ubehandlet denim.

G-Star søger at promovere det unikke og smukke ved det klassiske denim-stof, og søger at skabe nyt og unikt modetøj til både mænd og kvinder. Selvom G-Star oprindeligt er et denim-mærke, så har de forståelse for modebranchen – og de har sidenhen introduceret meget andet til deres kollektion end bare denim.

G-Star forhandles i over 70 lande, og der findes mange hundrede butikker rundt omkring i verden. Derudover har mange kendte skuespillere og musikere været modeller for deres kollektioner, og G-Star er blevet præsenteret på New York Fashion Week. G-Star er kendt for at være trendsættende og unikke, og deres rå look tiltaler mange, hvorfor mærket har fået stor succes i ind- og udland. I nedenstående afsnit får du tre bud på, hvad der kunne være den nyeste tilføjelse til dit klædeskab. Er du interesseret i G-Star, kan du finde et stort udvalg her.

Nyt fra G-Star

Hvis du er på udkig efter en ny skjorte, så led ej længere. G-Star laver nogle rigtigt fede skjorter, der kan sætte lidt kulør på hverdagen. Min favorit er en mørk skjorte med en sort brystlomme, der bryder det konforme og normale. Sammen med jeans eller chinos er denne rigtigt fed. Derudover kan den bruges både til hverdag og til fest.

Hvis du skal have dig et par nye shorts i sommervarmen, så går du aldrig galt i byen med et par denimshorts. Her er G-Star helt sikkert på hjemmebane, og deres denimshorts er i god kvalitet og med en super pasform.

Selvom solen skinner, så kunne du faktisk godt overveje at investere i en vinterjakke. Her om sommeren kan du nemlig spare rigtigt mange penge, og G-Star har en del bud på, hvordan en smart vinterjakke skal se ud.