Billig slankemad – din guide til at spare penge på slankekuren

Slankemad behøver ikke være dyrt eller avanceret. Mange slankekure har store opskriftsamlinger, men det er slet ikke nødvendigt.  Det der er vigtigt er at din kost består af de rigtige ting. Det nemmeste ved en ny kost er at spise det samme hver dag. Det er ikke spor svært, du gør det sikkert allerede, fx. med din morgenmad.

For at få success med en slankekur er det vigtigt at man for det første er motiveret, derefter er det at man skal tage små skridt således man ikke springer ud fra 10 meter vippen fra dag et, men tager det stille og roligt, trin for trin og skaber en fornuftig rutine omkring det at tabe sig.

Den billige slankemad består af bønner og linser, som med noget kylling eller hakket kød hurtigt kan blive et lækkert måltid. Fordelen ved at spise det samme hver dag er at man ikke er i tvivl om hvad du skal lave og dermed også hvad du skal have købt ind. Dette har jo den åbenlyse fordel at du kan bruge din energi på at holde kuren og ikke på at måle mad op og kun spise eksempelvis vindruer. Dette er nemt og det øger sandsynligheden for at man kommer igennem sin slankekur.

Hvad er dine ambitioner? 5kg 10kg det hele starter i dit hoved, tag og bestem dig for hvad dit mål er og så kom i gang med et søge målet. Skift dine kartofler, ris og pasta ud med bønner og linser, så går dit vægttab hurtigt og effektivt.