Derfor skal man erhverve sig en lommelærke.

Der findes et gammelt udtryk, der siger at en god jæger er en tålmodig jæger, dette gør sig gældende hvis man har fundet en eller flere bestemte stier som vildtet følger og man skal sidde eller ligge stille det samme sted i flere timer.

Termotøj kan naturligvis være behjælpelig med at holde en varm, men i flere århundreder har jægere brugt en lommelærke til at holde varmen med. Det samme gør sig gældende for fiskere, der i timevis sidder og venter på at fiskene bider på, det er derfor altid rart at have en stærk og varmende drik i sin lommelærke.

I dag er meget tøj udviklet til længerevarende udendørs brug, derfor bruger man primært en lommelærke for hyggens skyld når man tager på jagt eller fisketur.

Find en lommelærke til dit behov.

Der findes et væld af lommelærker på markedet i dag, fælles for dem alle, er at de produceres i rustfrit stål eller sølv, hvilket gør at de ikke lækker, eller afsætter forstyrrende smagsgivere til den væske de fyldes med.

En lommelærke er ikke længere bare en lommelærke, der er mange designs man kan vælge imellem, nogle ønsker at lommelærken er fastgjort i et læderetui, hvorimod andre ønsker at se lommelærkens skinnende design.

Man kan også købe lommelærkesæt, hvor man får et eller flere små bægre med, dette er primært til den gavmilde jæger eller fisker, der ønsker at dele ud af sin hygge. I de højere prisklasser finder man også lommelærker, med flere små flasker i samme læderetui, på denne måde kan man have op til tre forskellige alkoholiske drikke med på sin tur i det fri.

Personliggør din lommelærke.

Giver man en lommelærke i gave, eller blot ønsker den skal være speciel vælger mange at få indgraveret noget på lommelærken, det kan f.eks. være et citat, ens navn eller man kan vælge at få indgraveret en dato som symboliserer et jubilæum eller et fødselsdag. Nogle jægere vælger at få indgraveret vægten på de større dyr, de nedlægger på deres jagt, på denne måde kan man være stolt over at hive sin lommelærke frem.