Egen hjemmeside på nettet

Jeg har fået mig min egen hjemmeside her på Internettet.Det hele startede med at jeg oprettede en facebook side hvor jeg kunne skrive om løst og fast og hvad der rører sig ingen for svampe og andre naturoplevelser.

Jeg er bidt af en gal svampeelsker, eller som vi siger i vores kredse, jeg er på svampe. Det er en af vores stående interne jokes indenfor vores branche.

Sagen er den at jeg har købt et webhotel og skal have lavet min egen private blog derpå, hvor jeg blandt andet skal skrive om svampe og svampeture. Det er min store passion og det jeg elsker at snakke om.

Jeg har fundet ud af at jeg skal have et PHP Webhotel til at bygge min side på så det har jeg været på udkig efter, heldigvis fandt jeg en fantastisk webhotel guide online, som gav mig en god vejledning til at vælge det rigtige webhotel.

Nu har jeg hyret min nevø til at installere en WordPress blog på siden. Han har lovet at siden kommer op om et par dage med et pænt design derunderstøtter min side og lader mig kommunikere klart og effektivt til min målgruppe.

Kilde: https://novaindex.com/dk/gratis-profil