Få en brugervenlig hjemmeside med Umbraco

Danmark kender vi for mælk, landbrug, det nordiske køkken, rundetårn, den lille havfrue og rokkestenen på Bornholm. Men der er faktisk en ting mere vi skal være rigtig stolte af og det er Umbraco.

labtopMåske siger det dig ikke lige noget med Umbraco. Hvis du eller din virksomhed har en hjemmeside ved du hvad et CMS er (det håber jeg) – det er det system du bruger til at opbygge og vedligeholde din hjemmeside i.

Umbraco er et danskudviklet CMS som faktisk er gået hen og blevet verdensberømt. Vi har grund til at være stolte over Umbraco – det er alt det som mange webbureauer, webdesignere og redaktører har drømt om altid. Alle elsker det!

Fordelen ved det, og hvorfor det har fået så massiv success, er at det er utroligt brugervenligt. De fleste CMS’er på markedet gør det bare nemt at oprette sider, billeder og installere en masse moduler (her tænker jeg specielt på WordPress, Joomla, Drupal og mange af de andre CMS’er på markedet). Umbraco har hele tiden gået et skridt videre og har bygget et CMS, som sætter fokus på at det skal være nemt og intuitivt for dig som udvikler/designer/redaktør at bruge systemet.

Med en brugervenligt CMS som Umbraco sikrer man at der ikke er den store læringskurve til systemet, den intuitive opbygning giver sig selv og med den rigtige opsætning kan man ikke lave nogle fejl. Samtidig er systemet også bygget til at være på flere sprog, hvilket eksempelvis WordPress overhovedet ikke er.

Hvis du skal ud og have fat i en ny hjemmeside, er det bestemt værd at kigge på Umbraco og som leverandør skal man vælge www.greenweb.dk, der er eksperter i både Umbraco og i at lave webdesign som sælger dine produkter.