Ikke råd til flotte kjoler

Den anden dag sad jeg og så Grammy Awards med en veninde, og man bliver da en smule misundelig på de kønne sangerinder i deres utrolig flotte festkjoler og gallakjoler – en skam vi andre skal låne penge for at få råd til dem 🙁

Jeg har selv bunkevis af flotte kjoler. Jeg har alt fra sommerkjoler til festkjoler og jeg køber altid mine kjoler online. Jeg synes, at udvalget af flotte kjoler er meget større på nettet, plus at jeg altid kan finde mange flere kjoler på udsalg og generelt kjoler på tilbud. Mine lange arbejdstider gør ligeledes, at jeg ikke kan nå på posthuset, inden de lukker, så jeg vælger altid at handle online.

Min favorit webshop er toej.dk, som har et kæmpe udvalg af alt alt lige fra dametøj, herretøj, børnetøj samt sko. Så er man på udkig efter smart og moderne tøj og naturligvis masser af tøj på udsalg og masser af tøj på tilbud, så kig forbi toej.dk. Jeg var faktisk inde på toej.dk i går aftes for at kigge efter nye flotte kjoler til fest, og som sædvanlig fandt jeg et hav af lækre trendy kjoler, se her. Vil du vide mere om kjoler eller skrive om dine erfaringer, kan du eventuelt besøge kjoler.dk, klik her.

Det eneste problem er bare, at min økonomi ikke tillader, at jeg bruger så mange penge på tøj. Jeg tør ikke at tænke på, hvor mange penge jeg bruger på tøj og sko om året. Men heldigvis har jeg et par veninder, som er meget værre end mig. Pia, som er min bedste veninde, har valgt at låne penge til at betale for hendes forbrug af mærketøj og designertøj. Jeg må sige, at hvis man går ud og låner penge, blot for at tilfredsstille ens enorme behov for nyt tøj, så er der noget galt. Hun turde heller ikke gå ned i sin egen bank for at låne pengene, så hun tog et online kviklån via siden KVIKLAAN-INFO.DK, som tilbyder hurtig kredit.

Kviklaan-info.dk er en online låneside, som har samlet en række lån udbydere inden for kviklån eller hurtig lån, som de vist også kaldes. Jeg mener, at Pia valgte et online Leasy lån, da det både var et hurtigt og billigt lån. Jeg troede faktisk, at L’easy kun gjorde i udlejning af hårde hvidevarer, men de driver åbenbart også en forretning ved siden af, som vist kaldes Leasy lån eller noget i den stil, læs mere.

Det var alt fra mig, ha´ det godt!

Josefine