Klar til start med formel 1 og damp

Her sidder jeg så og er 100% klar med kaffe, kage og min e cigaret foran tv’et. Der er lige præcis 3 timer til takeoff i Bahrain med Kevin Magnussen i position 8. Hvis I ikke ved hvad jeg skriver om, så har resten af artiklen garanteret ikke jeres interesse. Jeg skriver nemlig om formel 1.

 

Er Kevin Magnussen stærk nok til et podi i dag.

Først vil jeg lige sige jeg hverken er ekspert i formel 1, eller har været tidligere racerkører. Jeg er faktisk en af dem der er hoppet på Kevin Magnussen trenden. Derfor skal I ikke vurdere min mening, som værende professionel. De eneste tidspunkter jeg har fulgt med i Formel 1, var i slut 80’erne, hvor Alain Prost og Ayrton Senna kæmpede om verdensmester skabet, og da Michael Schumacher vandt sit første verdensmesterskab. Da Michael Schumacher var på sit højeste var, der jeg begyndte og miste interessen for Formel 1. Det skyldes at det hele var så forudsigeligt, at alle vidste at Michael ville blive verdensmester.

I år er interessen kommet igen og det skyldes kun 1 ting, og det er Kevin Magnussen. Jeg ved godt mange af jer specielister inden for Formel 1, hader os, der kun finder interessen når der er en dansker tilstede. Det er helt ok med mig I har det sådan, men giv i det mindste os plads til og nyde det.

Tilbage til Kevin og hans plads på podiet i dag. Jeg tror ikke han kommer på podiet i dag, men til gengæld tror jeg på, at han nok skal kæmpe sig op på en 5. eller 6. plads. Hvis han skal ende på en af disse pladser, skal hans bil være stabilt igennem hele løbet. Gør den det, har Kevin vist i træning på Bahrain banen, at han kan holde en hurtig fart over flere omgange og derved kæmpe sig op på bedre placering.

Hans team kollega Jenson Button derimod, tro jeg har en chance for og ende på podiet.

 

Frontvinge og clearomizer kan gøre din dag træls

Hvad søren har en frontvinge og en clearomizer til en e cigaret med hinanden og gøre? De har skam ikke så meget med hinanden og gøre, men går en frontvinge i stykker på en Formel 1 bil, har Chaufføren en psykologisk barriere, som skal overvindes. Den barriere kunne være irritation over, hvorfor man lige skulle ødelægge den frontvinge, eller kan den nye vinge nu holde, eller bare nu ham jeg påkørte ikke er sur etc.

Det samme er det med en clearomizer også kaldet væskebeholder til en e cigaret. Går den i stykker og man kun har en tilbage i reserve. Går man rundt med tanken om, bare den nu ikke knækker, for jeg har ikke flere celaromizere tilbage osv.Jeg ved selvfølgelig godt, at racerkørerne er prof. så de er vant til den slags og kan sikkert godt abstrahere fra disse psykologiske tanker, men som rookie må det være svært og ikke have nogle af disse tanker.

 

Hvem vinder løbet i Bahrain i dag.

Jeg sætter alle mine penge på Nico Rossberg som 1 og Valtteri Bottas som 2 og Jenson Button som 3. Jeg ved godt det er en smule usandsyneligt, da Hamilton er skide godt kørende, men jeg tror faktisk han laver en dum kørefejl i dag. Hvorfor det ved jeg ikke, men min sjette sans siger mig det.

En ting jeg ved er, at jeg glæder mig helt vildt.

God raceday til jer alle.

#formel1 #clearomizer #ecigaret