Nyttigt babyudstyr!

Lidt om nyttigt babyudstyr. En Chicco babyvægt, er en elektronisk babyvægt, som gør, at man let kan følge med i om barnet tager nok på i vægt og på den måde følge dets udvikling.

Et andet spændende produkt er en flaskevarmer til bil og til hjemmet fra Chicco. Denne Chicco flaskevarmer er super hurtig og man sætter den bare i cigarettænderen (12 volt) og så går der ikke mange minutter før indholdet i sutteflasken har den rette temperatur. Det er lige så smart som Iiamo sutteflaske med varmepatron som ligeledes kun tager et par minutter – læs evt. artiklen fra Politiken.

Noget andet er den nye revolutionerende ammepude fra Cozyfix. Døjer man med ømme og stive nakke- og skuldremuskler, så kan Cozyfix ammepude afhjælpe dette problem. Ammepuden bliver spændt fast tæt ind til kroppen, så barner ligger helt til kroppen, hvilket reducerer risikoen for ømme og sårede brystvorter. Det stof som vender ind i mod kroppen, er der også tænk på, det er nemlig “Air Mesh” stof, som absorberer sved.

Ovenstående produkter kan købes hos babytorvet.dk, som forhandler stort set alt inden for babyudstyr. Babytorvet er en af landets største babyudstyrsbutikker både på nettet men også med deres fysiske butik på over 900 kvm. Er du på udkig efter kvalitets babyudstyr fra alle de kendte mærker, så kan det bestemt anbefales at kigge forbi babytorvet.dk eller Babytorvets fysiske butik i Aalborg.