Trekant

Øl, Singstars og… En af mine venner skrev en hverdagsaften, om jeg kom forbi den lokale bar til en hurtig øl. Jeg var egentlig for træt, men mødte op og mødte ikke bare ham, men også en af hans andre venner, der var ret pæn. Efter et par runder på baren bestemte vi os for at flytte ”festen” hjem til mig, fandt øl og popcorn frem og begyndte at synge Singstars.

Fyrene blev kælne og begyndte at tage på mig. Jeg var ikke forberedt og måtte lige time out’e. Men de var ret overbevisende og til sidst sagde Torsten (vennen), at nu gad han ikke vente længere, tog alt sit tøj af og lagde sig i min seng. Jeg kravlede om bord. Mens vi lå der og kyssede og pillede, kom min ven nøgen ind og satte sig op bag mig i sengen og kyssede mig alle steder. Det var vildt ophidsende.

Jeg satte mig overskrævs på Torsten og red ham, og min ven bøjede sig ned mellem mine ben og begyndte at sutte på Torstens boller. Torsten blev vist temmelig overrasket over, at det var en mand, der var i færd med at slikke ham dér. Vi var dog alle sammen så revet med af stemningen, at det bare blev ekstra frækt. Vi knaldede lidt frem og tilbage, drak mere øl, grinede, tissede, snakkede, sang mere Singstars, nussede og knaldede noget mere. Det var en super fræk og dejlig oplevelse at have sex med to mænd.

Lise, 37 år

Det frækkeste nogensinde – sex i en sexslynge

Min ex-kæreste var meget seksuelt åben og vi snakkede meget frit omkring vores lyster. En dag fortalte han mig, at hans bedste ven havde en fantasi om at have oralsex med i en sexslynge. Det var jo i sig selv helt skørt i mine øjne at det var noget, de snakkede om, men også ret sjovt. Vi knaldede til fantasien, men der lod vi den ikke ligge. En dag vi var i byen, ringede vi til hans ven og spurgte om vi ikke skulle lege.

Han var der med det samme, og hans hånd fandt lige så hurtigt vej ned i mine trusser, efter jeg havde sat mig op i sexslyngen. Min kæreste sad overfor ved bordet og kiggede på. Det var skræmmende erotisk, og vi blev da også smidt ud af den café vi sad på, da jeg blev lidt for urolig (troede ellers jeg beherskede mig).

Vi fortsatte hjemme hos os med knald i alle huller, forfra, bagfra og samtidig i sexgyngen. Der var hænder, tunger og dillere alle vegne. Da de er to meget åbne mænd, fik jeg også lokket dem til at lege med hinanden, for min nydelses skyld. Det var vildt fedt, og jo mere jeg stønnede, jo mere gas gav de den. SÅ FRÆKT! Dagen efter skulle vi lige samle os igen, snakke om det og sikre os, at alle var ok. Deres venskab er stadig lige stærkt og det er nok den seksuelle oplevelse, der står frem som det frækkeste jeg nogensinde har prøvet. Vi har knaldet mange gange siden i vores elskovsgynge, som hænger ned fra loftet.

Pernille, 35 år