Tynd, tyndere og tyndest

Dette er en kort historie omkring mig og to af mine veninder og vores nytårsforsæt. Det startede med hvidvin og rejecocktails og sluttede med at vi tilsammen havde tabt næsten 40 kilo. Historien handler om sidste års nytårsaften og frem til april i år.

Jeg selv og to af mine veninde, Katrine og Lise plejer at mødes hvert eneste år til at holde nytårsaften sammen. Det har vi gjort siden gymnasiet og vi holder stadig sammen. Vi er alle tre en smule overvægtige og har kæmpetlidt med overvægten de sidste år. Man dyrker jo ikke den samme slags motion længere som dengang og der er desværre også kommet en masse dårlige vaner ind i billedet, specielt nogle der har med den søde tand at gøre.

Sidste år indgik vi et væddemål sammen, som gik ud på at vi skulle hver især se hvem der kunne tabe de fleste kilo på 3 måneder. Guleroden var at den som tabte mindst kilo skulle give en bytur. Det virkede som en god aftale og der var også noget på spil.

Efter vi var kommet over de værste tømmermænd var vi alle tre klar til at blive vejet inden vi skulle i gang med slankekuren. Vi fandt badevægten frem om hoppede alle drop på. Det var nedslående og vi var alle enige om at det var godt vi var gået i gang med at tabe os.

Vi valgte alle tre hver sin tilgang til det at tabe os. Jeg har altid elsket motion så jeg gik i gang med at spinne og spise pastasalet. Lise gik på vægtvogternes plan og Katrine gik på en slankeskole ovre på www.effektivkur.dk. Efter tre måneder var det tid til at blive vejer. Jeg havde tabt 12 kilo, Lise havde tabt 13 kilo, mens Katrine havde vundet det hele ved at tabe sig 14,5 kilo. Jeg synes endda jeg havde levet sundt, men da Katrine fortalte at det ikke engang havde været svært på den slankekur hun havde valgt var jeg solgt. Jeg er nu selv på slankeskolen også.