Webdesign fra bunden

WebdesignI det nordjyske firma Tigermedia, der holder til i universitetsbyen Aalborg, er webdesign ikke bare en salgsvare, men et solidt håndværk. De ansatte i firmaet er alle højtuddannede inden for programmering og design, og det betyder, at Tigermedia selv har udviklet de moduler, de bruger. Det er en kæmpe fordel, når man får designet en side professionelt, da man så kan være helt sikker på, at de moduler, der integreres på den hjemmeside eller shop, man har bestilt, fungerer optimalt sammen. Der er ingen dyre ekstra licenser, der skal betales separat, og fordi Tigermedias udviklere selv har kodet de enkelte dele, kan de tilpasse dem, så de passer til præcis det formål, du havde tiltænkt det. Du og dit firma skal ikke lade jer nøje med en løsning, hvor det er jer, der skal tilpasse jer et allerede eksisterende system. Her får I en løsning, der er skræddersyet til jer, sådan som det bør være.

Priser

Tigermedias priser er ikke bare konkurrencedygtige, de er også en bedre investering på langt sigt. Alt for ofte lader folk sig friste af et billigt slagtilbud på en hjemmeside, der senere viser sig at være en standardskabelon uden væsentlig mulighed for ændringer eller for at udvikle på siden. Man kan også risikere at få et webdesign, som er unødvendigt vanskeligt sat op, sådan at hverken du eller dine medarbejdere selv kan foretage ændringer, men er nødt til at have kontakt til supporten hver gang. Hos Tigermedia får du et CMS-system, som ud over at være udviklet af de dygtige programmører er lavet, så alle kan tilgå det uden besvær. Med andre ord sparer du penge på ekstra tilkøb og support og får rent ud sagt mere for de penge, du bruger. Og fordi Tigermedias løsninger er individuelt tilrettelagt til hver kunde, betaler du kun for det, du rent faktisk får, og ikke for moduler eller designs, du ikke bruger, som en del af en pakke.

Personligt og professionelt

Tigermedia har, trods deres succes, fødderne solidt plantet i den nordjyske muld, og de glemmer ikke deres rødder i Aalborg. Firmaet leverer ikke kun løsninger til store koncerner, men påtager sig gerne opgaver for mindre virksomheder og foreninger. Deres engagement i den lokale handel og i foreningslivet i Aalborg har ført til et samarbejde med flere af de betydningsfulde sports- og fritidsforeninger, hvor Tigermedia blandt andet støtter med sponsorater. For firmaet er ingen opgave for lille eller for stor, og det er en fast filosofi, at alle kunder skal have den samme gode og professionelle service.