Flere og flere tager på bondegårdsferie

Mens der er er mange, der i ferierne flyver sydpå i jagt på varmt vejr og en pool, forbliver en stadig større andel af danskerne i landet for i stedet at tage på en bondegårdsferie. Bondegårdsferie gør det muligt for både børn og voksne, der har levet hele deres liv i byen at opleve bondegårdslivet.

Man kan få lov til at bo på en gård side om side med landbrugsdyrene. Man kan spise morgenmad med mælk tappet direkte fra tanken og derefter få lov til at hjælpe til i stalden.

Bondegårdsferie er både undervisning og sjov

På en bondegårdsferie kan man få lov til at lære noget, mens man har det sjovt. Man lærer ting, som børnene ellers aldrig hører om i skolen. Hvad spiser køerne egentlig, hvad laver en landmand egentlig og hvor hurtigt kan en traktor køre, er alle spørgsmål, som man eventuelt kan få svaret på, når man er på bondegårdsferie.

Selvom der bliver lagt op til, at man kan hjælpe til med landbruget, er det aldrig påkrævet. Tværtimod er det fuldstændig op til de besøgende, hvad de gerne vil bruge deres tid på. Måske er der enkelte dage arrangeret aktiviteter fra gårdens side, men ellers kan man sagtens bruge en dag på at udforske de omkringliggende byer, snakke med de andre besøgende eller måske bare lege rundt i haven.

Hele ideen med en bondegårdsferie er, at man kan nyde alle fordelene ved at bo på en gård uden alt det hårde arbejde.

En bondegårdsferie kan også være et kærkomment tilbud til den pensionerede landmand. På den måde kan man igen komme til at høre de velkendte lyde fra dyrene eller smage frisktappet mælk. Ligegyldig hvem man er, kan en bondegårdsferie skabe både hygge og fascination.