Vores nye havespil

Sommeren 2018 vil sandsynligvis blive husket i mange, mange år frem i tiden som en af de mest spektakulære og varme somre, som vi har haft her i landet. Der er blevet sat adskillige varmerekorder og man skulle næsten tro, at vi befandt os i et sydeuropæisk land i den absolut mest varme periode af året. Dagtemperaturer omkring eller over de 30 grader og nattemperaturer, som ikke når under 20 grader, er nærmest blevet helt almindeligt i Danmark denne sommer.

For vores vedkommende har det betydet, at vi har valgt at blive under hjemlige himmelstrøg i vores sommerferie. Der har ikke været den store grund for os til at drage sydpå for at få noget sol og sommer, det har vi klaret ganske glimrende herhjemme.

Spil til haven

Vi har til gengæld været ude at investere i flere nye spil til haven. For når nu vejret er så godt, så skal vi selvfølgelig også udenfor og nyde det.

På anbefaling har vi købt os et spin ladder sæt (stigegolf). Og jeg må nok sige, at det er altså et hamrende sjovt spil, som hele familien virkelig har taget til sig. Vi endte også med at købe nogle ekstra bolde, så vi alle kan være med og dyste mod hinanden. Desuden har vi også købt os et nyt badmintonsæt, et sæt stangtennis, et kroketsæt og et spil rundbold. Der er sådan set ikke sparet på indkøbene. Men når nu vi ikke er taget afsted på en dyr tur til udlandet, så gør det ikke så meget.

Men jeg må dog erkende, at badminton og rundbold ikke rigtig er kommet i brug – det har simpelthen været for varmt. Men de øvrige spil har vi spillet en hel del. Både som familie og når vi har haft gæster på besøg.

Ind i skyggen

Der har dog også været perioder, hvor det simpelthen har været så varmt, at vi slet ikke har kunnet holde til at være udenfor og har måttet trække indenfor, hvor der er jo altid er skygge. Men sådan er det jo nok bare for os danskere. Vi er slet ikke vant til den helt ekstreme varme, som vi har oplevet i Danmark i år.

Men så har vi bare hygget os i skyggen – ind imellem også med et godt spil eller en god bog. Der er simpelthen rigtig blevet slappet af – det er jo også lige det, som ferie handler om.