Gillette er bedst

Alle kvinder elsker helt sikkert følelsen af nybarberede og silkeglatte ben. Men hvilken skraber skal man lige vælge for at få arbejdet gjort bedst, uden at skære sig eller skrabe samme sted flere gange for at være sikker på at alle hår er fjernet? Med Gillette kan du være sikker på et super flot resultat, hver gang du svinger skraberen.

Gillette skrabere til kvinder og mænd

Det er nemlig ikke uden grund, at Gillette er blevet en af verdens bedstsælgende brands inden for skrabere og andet barbergrej. På siden Luxplus.dk kan du få et bredt udvalg af Gillettes fantastiske produkter og så endda til små og overkommelige priser, hvis du opretter et medlemskab til sitet. Find dine favorit Gillette produkter og glæd dig til at opleve, hvor let det kan være at blive helt hårfri.

Gillette Venus til kvinder

Hos Gillette har de gjort det overskueligt for både mænd og kvinder at finde skrabere og andet barbergrej, som passer perfekt til hvert køns behov for at opnå en god og tæt barbering. Er du kvinde, skal du helt sikkert have fingre i de skønne skrabere fra Gillette Venus og andet tilbehør fra Satin Care. Med barberskrabere fra Venus kan du både hurtigt og effektivt få klaret barberingen, da skraberne kommer i forskellige varianter, som indeholder 3-5 barberblade, hvilket sikrer dig en tæt barbering, så du ikke behøver at gå din barbering efter i sømmene. Gillette Venus varianterne kommer som sagt i forskellige udgaver, hvad antal af barberblade angår. Dog kan produkterne også variere på andre områder, da nogle har fået tilført en sæbebar, som hjælper dig under din barbering, da den skønne sæbe vil få skraberen til at glide hen over huden helt uden besvær.

Har du tendens til rødme eller knopper, kan en Gillette Venus variant som denne være rigtig god for dig, da sæben sørger for at pleje huden under hvert et strøg. Sæben vil kaste en fantastisk duft efter sig, som kun vil være med til at tilføre yderligere velvære til din barbering. Er sæbebarerne ikke nok for dig, kan du med fordel købe en Satin Care barberskum, som vil indhylle din hud i den skønneste cremede barberskum som er let at skumme op. Barberskummet vil beskytte huden under barbering og samtidig gøre den lettere, da barberbladet vil glide let som ingenting over den delikate skum.

Gillette til mænd

Det er ikke kun, hvad angår barbergrej til kvinder at Gillette har super godt styr på de produkter de skaber. Gillette har nemlig også lanceret mange fantastiske skrabere, som gør mange mænds hverdag en hel del lettere, hvad barbering angår. Alle skrabere er udstyret med de bedste barberblade, som gør din barbering langt lettere at have med at gøre og som hjælper dig med at komme til selv de sværeste steder, som eksempelvis under næsen. Gillette har naturligvis også skabt en række fantastiske barberskums varianter til mænd, så barberingen kan blive en behagelig oplevelse.

Find alle de fantastiske Gillette skrabere og tilbehør til din barbering, så du kan få den bedste og tætteste barbering, hver gang. Rigtig god fornøjelse med Gillette på Luxplus.dk