Bedste Aalborg advokat

Vi har taget vores dreng ud af skolen. Han skal ikke udsættes for mere vold nogensinde. Af bygning er han lille for sin alder, og han er en klog, stille dreng. Og det er åbenbart ikke på mode i den skole, hvor han gik. Han er blevet moppet ganske meget. Det startede med at blive omtalt af klassekammeraterne som en nørd. Han blev drillet. Men gradvist blev det til, at hans ting blev taget fra ham. Og i sidste uge blev han tævet. Det var et par af de store, stærke drenge, der slog ham. Han har faktisk fået konstateret en permanent skade på sit venstre øje. Og jeg er rasende. Tænk, at børn i 6. klasse kan være så voldsomme mod hinanden.

Der er grænser

Ok, børn er måske ikke altid klar over, hvor grænserne går, og hvor stærke de kan være. Men det her er altså uden for alt, hvad der er tilladeligt. Min dreng skal nu bruge briller resten af sit liv – på grund af nogle bøller. Jeg har talt med skolen, han gik på. De vil ikke anmelde drengene til politiet. De mener, der er mange ting, der taler for, at bøllerne ikke skal politianmeldes. Sociale kår og den slags fik jeg at vide. De vil naturligvis tale med drengenes forældre om sagen, men de vil ikke gøre mere end det. De beklagede naturligvis, hvad der er sket med min dreng.

Brug for en god advokat

Jeg blev ultrasuper rasende. Min dreng har lidt skade, og skolen vil ikke gøre andet end at snakke. Her har min dreng fået en skade på sit øje. Han skal leve med det resten af sit liv. Han blev taget ud af skolen lige med det samme. Og jeg fik fat i den bedste advokat i Aalborg, jeg overhovedet kunne finde. Der er to aspekter i denne sag: 1. Min dreng skal have offererstatning – for både vold og tab af synsevnen. 2. Der skal lægges sag an mod drengene – og / eller deres forældre. Jeg har naturligvis selv anmeldt overfaldet til politiet. De har taget imod min anmeldelse, men mere ved jeg ikke.

Erstatning måske?

Det er faktisk, lige før der også kommer et tredje aspekt ind i sagen: Jeg skal have erstatning for den psykiske belastning, det er at vide, at min dreng er bange for at gå i skole, og for al den tid, jeg skal bruge på at tale med advokater og politiet.
Og jeg har planlagt at lave en masse opslag på de sociale medier om skolens håndtering af sagen. De mener åbenbart, at det er ok, at min dreng får en permanent skade, fordi nogle socialt hårdt belastede børn har slået ham sønder og sammen. Synes du, at det er ok? Jeg gør ikke. Min advokat har dog rådet mig til ikke at starte en shitstorm. Det kan føre til ubehagelige sagsanlæg imod mig. Han anbefalede, at jeg lige slår koldt vand i blodet, inden jeg poster på Facebook eller skriver læserbreve til aviserne. Han sagde, at vi først kører sagerne om offererstatning og straf til drengene, der slog min søn. Senere kan vi så tale om at offentliggøre sagen via medierne.