Jan Van Haasteren er en af de bedste kunstnere, når det kommer til puslespil

Der findes mange berømte tegneserie kunstnere, men i dag tænker vi mest på Marvel og Batman, når vi tænker på tegneserier. Før i tiden var europæiske tegneserier meget større end de er i dag. Især tegneserier fra Belgien og Frankrig.

Alle danskere kender nok historien om den kække cowboy Lucky Luke, som jagter Dalton brødrene sammen med sin hest Jolly Jumper og sin hund. Vi kender også historien om den ivrige journalist som rejser verden rundt. Det er naturligvis Tintin, der her er tale om. Disse historier holder stadig vand i dag, og de er ikke blevet overgået siden.

I denne tradition finder man også kunstneren Jan Van Haasteren. Man kender ham fra hans billeder, som er fulde af liv, hvor der sker rigtig mange ting på en gang. Det gør det til en fryd at kigge på hans værker. Derfor er det heller ikke en overraskelse, at hans tegninger ikke bare er blevet brugt i tegneserier, men også er en stor ting, når det kommer til puslespil. Mange mennesker kan godt lide at lægge puslespil. Det er som en slags meditation. Jan Van Haasteren er en af de bedste.