Det er dejligt med nye venner uanset alder

Seniorer finder både venner og kærester på datingsiderne

Er du senior og på udkig efter nogle nye bekendtskaber? Så hvorfor ikke prøve netdating? Netdating behøver ikke være med det formål at finde en kæreste, det kan også bare være for at finde et venskab eller lidt uforpligtende hygge.

Selvom datinglivet kan være svært, når man kommer op i årene, så er det blevet gjort super nemt for dig på online datingsider.

Datinglivet er ikke kun for de unge

Vi er blevet langt mere åbne for forskellige datingmuligheder i det 21. århundrede. Mange seniorer har fået øjnene op for netdating, som en måde at møde nye mennesker på. Dating er altså ikke længere kun for de unge generationer, men for alle aldre.

Hvis du er senior og single, hvorfor så holde dig tilbage fra datingscenen? Tro os, du er ikke alene derude. Der sidder flere tusinde seniorer klar på datingsiderne lige nu, og de er klar til at møde andre ligesindede singler.

Seniordating leder til livslange venskaber

Det er blevet mere og mere acceptabelt at bruge datingsider til bare at finde gode venskaber. Hvis du ikke er på jagt efter en kæreste, men bare gerne vil finde en god ven eller veninde, så kan du sagtens bruge din netdating-platform til formålet.

Faktisk viser undersøgelser at utrolig mange seniorer finder livslange venskaber gennem datingapps. Det kan godt være svært at finde nye venner, når man er senior, fordi man måske ikke kommer ud lige så ofte, som man gjorde som ung. Derfor er det så smart, at man nu kan møde folk med blot få klik på sin computer.

Sådan laver du en god datingprofil

Der findes både datingsider for alle aldre, og datingsider specifikt lavet til seniorer i aldersgruppen 60+. På langt de fleste sider kan du oprette en konto fuldkommen gratis på få minuttere. Når du har oprettet dig på en af platformene, så handler det om at lave din datingprofil. Det kan godt tage lidt tid, men jo mere arbejde du lægger i det, desto bedre resultater får du med at finde et match.

En god datingprofil skal gerne have følgende ting:

  • Vellignende billeder
  • En kort men præcis profiltekst, hvor du skriver lidt om dig selv
  • Din alder
  • Dine præferencer
  • Dine hobbier og interesser
  • Udspecificer om du søger et venskab, flirt, kæreste eller noget helt andet

Det er vigtigt, at din profil er så specifik som muligt, så potentielle matches kan lære dig bedre at kende. Det er også vigtigt at specificere, hvad du leder efter. Hvis du for eksempel KUN vil finde venskaber, så er det vigtig, at det fremgår i din profil.

Find de bedste matches for dig

Det smarte ved datingsider er at du kan specificere lige nøjagtig det du leder efter. Du kan for eksempel søge efter folk i en bestemt aldersgruppe, du kan også søge efter folk i dit nærområde, folk med samme interesser som dig og meget mere. Du kan i og for sig skræddersy din profil til at opsnuse de personer, som du har lyst til at mødes med.