Specktrum

Specktrum og mærkevarer på udsalg?

Vinterferien er overstået. Det har lige været Fastelavn. Så næste åndehul i den hektiske hverdag bliver påskeferien. Påsken falder meget tidligt i år. Men pyt, så længe vi kan klare hverdagen frem til slutningen af marts, så er alt godt. Hverdagen? Ja, den indeholder jo alt det sure – men også det søde. Til det sure er der vintermørket, det dårlige vejr, trættende arbejdsdage og larmende unger. Madlavning og indkøb hører dog til i den afdeling, som du kalder den neutrale del af hverdagen. De søde hverdagselementer er naturligvis en dag med sol og rimeligt godt vejr (ingen regn eller kun små byger) og naturligvis shopping efter tilbud på mærkevarer. Det elsker du nemlig.

Jager mærkevarer online

Du kan faktisk sidde i timevis ved din skærm og bare scrolle igennem adskillige sites, der viser de forskellige isenkram tilbud, som stadig er på lager. Det er sådan set ikke fordi, du absolut har brug for at købe nye fine glas fra Specktrum. Du er heller ikke på jagt efter en gave til en eller anden i familien eller omgangskredsen. Alligevel, så dvæler du ved træfigurerne fra Spring Copenhagen. Det er jo små fine figurer, som alle kan lide.

Når du har siddet i flere timer og kigget på forskellige isenkram tilbud, så kommer du i tanke om, at du faktisk har et ærinde inde i gågaden. Du er nødt til at hente en stor buket blomster, som du bestilte i går. Den er en gave til din mor. Så du finder cyklen frem og kommer afsted. Du kan se, at der er travlhed hos blomsterhandleren, så du går en tur ind til isenkræmmeren. Du skal da lige se, hvilke tilbud, du kan blive fristet af. Det er ikke småting. Der er masser af virkeligt gode tilbud på mærkevarer. Der er både glas fra Specktrum. Og selvfølgelig også et par enkelte træfigurer fra Spring Copenhagen. Du kigger på træfigurerne. Desværre er den figur, som du ikke har i din samling, ikke på tilbud. Det ærgrer dig lidt. Men måske kommer den på tilbud en dag snart. Du går en runde hos isenkræmmeren. Kigger på de flotte vaser fra Specktrum. Faktisk overvejer du, hvordan den smukke ravfarvede vase vil tage sig ud i stuens vindueskarm. Du kan godt se det for dig. Den ravfarvede vase fyldt med grønt og gule blomster. Måske roser. Det ville ikke være dårligt. Du overvejer at købe vasen, men skyder tanken fra dig.

Du må bare eje den vase

Du skal ind til blomsterhandleren og hente buketten. Du får den pakket ind og du betaler for blomsterne. Og så tager den lille djævel fat i dig: Du farer tilbage til isenkræmmeren: Du skal bare eje den vase fra Specktrum. Ekspedienten kommenterer på, at vasens størrelse og din bukets størrelse ikke helt matcher hinanden. Du smiler og forklarer ham situationen. Han er glad. Du betaler for din vase. Er superglad. Du ejer vasen. Og så skal du lige tilbage til blomsterhandleren for at købe gule roser og grønt fyld, som kan komme i vasen, når du er kommet hjem. Lige inden du skal afsted hen til din mor.

Nu er der gået ret lang tid siden, du fik lov til at shoppe helt igennem, ikke? Sidste gang var vist nok lige inden jul. Så nu, hvor vi nærmer os marts måned, så er det virkeligt på tide, at du får lov til at shoppe igennem igen. Skal det ske i fysiske butikker eller skal din shopping foregå udelukkende online? Aha, det er vejret, der bestemmer. Det er forstået. Men alligevel, måske skulle du sørge for at shoppe igennem, en dag hvor vejret er godt, så du kan komme i de fysiske butikker.

Nemt at se produkterne fysisk

Det nytter jo ikke noget at shoppe efter tilbud på mærkevarer og så finde ét, der ser godt ud, hvis du ikke har set produktet fysisk først. Det kan godt være, at der er en god produktbeskrivelse, der forklarer både farver og størrelser. Nu er det bare sådan, at vi ikke altid kan forestille os, hvad 30x22x5 cm i virkeligheden er. Vi kan slet ikke forestille os, at det mål svarer til sådan cirka en pakke printerpapir med 250 ark i. Vi er måske heller ikke klar over at betegnelsen ”teal” kan bruges for farvenuancer, der er grønne, men også blå.

Specktrum og isenkram på udsalg

Derfor er det faktisk en ret god idé at gå en runde i butikkerne og kigge på de konkrete isenkram tilbud. Det kan jo sagtens tænkes, at du så et billede af et par glas fra Specktrum, som du måske ville købe, hvis du kun shoppede online. Men nu, hvor du ser glassene i virkeligheden – sådan fysisk, så kan du se, at den farve, som du troede var smuk, slet ikke er din stil. Du kan også se, at du kan få de samme glas i andre farver. Ville du have kunnet se det online? Givetvis. Men du ville måske have spildt en masse tid online, fordi du skulle lede efter glassene. Og ja, det er slet ikke usandsynligt, at du aldrig ville have opdaget det der supertilbud på figurer fra Spring Copenhagen.

Det er sådan et tilbud, der kun gives i fysiske butikker. Og det er meget tidsbegrænset. Så havde du ikke taget dig sammen til at gå i fysiske butikker, så havde du aldrig fået købt netop den lille sælfigur fra Spring Copenhagen. Du har ønsket dig denne lille træfigur i lang tid. Men du har bare været lidt for nærig til at købe den online. Nu har du fundet den på tilbud i en fysiske butik. Hurra. Der er stadig goden isenkram tilbud at finde. I hvert fald er du glad. Din samling af træfigurer er næsten komplet. Du beslutter, at du må gøre det til en vane at gå på jagt efter isenkram tilbud i de fysiske butikker. At du ikke altid finder lige det, du ønsker dig, må du så finde dig i. Det overlever du. Du finder sikkert andre tilbud på mærkevarer, som du vil kunne drage nytte af. Enten fordi de kan blive skønne gaver til andre – eller fordi du bare forelsker dig i de der glas fra Specktrum.