badeværelse med brusevæg

Brusevæg på mål

Næst efter køkkenet, så er badeværelset muligvis det vigtigste rum i huset. Det bliver brugt flittigt af hele familien. Og det skal derfor – lige som køkkenet – være funktionelt. Det skal også være nemt at holde rent. Hygiejne er vigtig. Det betyder dog ikke, at badeværelset skal laves, så det ligner en svømmehals badefaciliteter, som du skal bruge, inden du kommer ind i hallen. Det kan sagtens lade sig gøre at lave et badeværelse, der både er pænt, stilrent og nemt at holde rent. Vi ser ofte badeværelser, der er muret, og hvor der er hvide fliser på gulvene og hvide klinker på væggene.

Nem rengøring er vigtig

Vi ser også, at familien gør, hvad den kan, for at holde det rent. Alligevel, så er det ikke altid helt nemt: Ofte vil der være snavs i fugerne imellem fliserne. Enten på gulvet eller på væggene – også selvom der bliver brugt kalkfjerner mv.
Behøver det at være sådan, at der skal eftergås i alle fuger med vatpinde og stærke rengøringsmidler? Egentlig ikke. Der findes løsninger, der både er praktiske, flotte og som gør livet nemmere.

Tilpasset brusevæg

Du kunne fx vælge at sætte brusevægge i specialmål op i stedet for, at den skal være muret og beklædt med klinker. Brusevægge er lavet af tykt sikkert glas (Det er meget svært at smadre!). Og glas er altså noget nemmere at pudse rent, end en flisebelagt muret væg er.

En brusevæg i et badeværelse giver også indtryk af, at rummet er større end det er. Samtidigt spærrer en brusevæg heller ikke for lysindfald. Det kan være en fordel de morgener, hvor det er svært at åbne øjnene. Og faktisk, så er en brusevæg – eller to brusevægge, som kan danne en hel bruseniche, ikke så dyre. Der er mange muligheder. Du kan få brusevægge, i mange forskellige størrelser – højder og længder. Du skal bare vide hvilke mål, du har brug for.