Danmark har mange gratis shelter-pladser

Er du en af de mange danskere, der er glad for at være i naturen og være ude, hvor du kan koble lidt af, så er der gode muligheder for det. Der er nemlig mange flere pladser, hvor man ganske gratis kan komme til at ligge i shelter, end mange lige tænker.

Det er selvfølgelig meget fint, men hvad skal du egentlig lige bruge det til? Er det ikke lige meget, om man har en shelter, og kan man ikke ligeså godt bare tage et telt med, og ligge i det i stedet for at skulle finde en shelter? Jo, du kan godt tage et telt med, og sove i det, hvis det er hvad du synes, der er den bedste måde, at gøre det på.

Men der er mange, der synes, der er store fordele i at sove i en shelter i stedet. Og hvis du er en af dem, kan det være at det er en stor fordel, at det ikke koster noget at sove der. Hvis man vælger shelteren frem for teltet, er der nogle fordele, og det er der en del mennesker, der vægter så højt, at de godt vil gå igennem det ekstra bøvl det er at skulle finde en shelter-plads, når der er brug for det. Disse fordele kan for eksempel være, at der ikke er den samme larm, når man ligger i en shelter og sover. Og desuden er man garanteret et godt, tørt og fladt underlag at sove på. Dette er nogle af de ting der gør at mange ikke kunne drømme om at have et telt med igen, efter de har sat fod på en af Danmarks mange gratis shelter-pladser for første gang, og du kan også blive en af dem, så af sted med dig!

Find dit gratis shelter på shelter-oversigt.dk, som rummer en stor oversigt over mange af de danske shelters.