Køb dog smykker!

Der fik jeg nok din opmærksomhed – og ja, det lyder sikkert overfladisk, men det er det ikke, når jeg forklarer det.

Min kæreste og jeg har set hinanden i 4 måneder. Jeg har ikke brug for mange materielle ting, og det siger jeg også til ham, når han inviterer mig på middag på en fancy restaurant. Jeg siger altid til ham, at jeg er ligeglad med, hvor vi spiser, og om det er dyrt, så længe jeg spiser med HAM.

Den eneste gave, han har givet mig, er en ring til 20 kroner. Det er det. Resten er blomster, der jo ikke varer længe og dør hurtigt.

Jeg vil gerne have noget fra ham, som jeg husker ham ved. Han bor mere end 3 timer væk, og vi ser kun hinanden i weekenderne, så jeg vil gerne have noget, jeg altid har på mig, og som kan symbolisere, at jeg har ham med mig. Måske et smykke? Et smykke, der er lidt mere værdifuldt, end det han har givet mig. Det behøver ikke at være dyrt, men bare noget, han har TÆNKT over til mig.

Se, hvis der nu var, at han havde problemer med penge, var det jo en anden sag, men han tjener rigtig godt. Jeg har fortalt ham, at jeg ikke ser ham på grund af hans penge, men fordi jeg elsker ham – og så’n er det.

Så med mit ønske om at få noget fra ham er virkelig tanken fra ham og at finde noget specielt til mig!

Jeg har købt et herresmykke til ham – en ring, men når vi snakker om herresmykker og smykker til mænd, er det langt sværere at få noget lidt billigere, som samtidig er godt, end det er til kvinder.

Har du nogen ideer til, hvordan jeg kan forklare ham det her – uden at det bliver, som om jeg tigger om en gave?