Mere til alle

Det er sin sag at skulle købe en ny jakke til en pige på ca. 14 år. Hun ved, lige præcist hvad hun vil have, og ofte er det dikteret af moden. Naturligvis skal pigen have godt tøj, men en gang imellem, så overstiger prisen på den jakke, hun har udset sig budgettet. Derfor kan det være et rigtig godt kompromis at kigge på sportstøj til kvinder og piger. Der findes rigtig mange flotte jakker til piger. Nu kommer det meget an på, hvad jakken, som hun skal have, skal bruges til. Er den til hverdagsbrug, eller skal den bruges, når hun skal være meget fin i tøjet?

Jakker til piger

Er det en jakke til hverdagsbrug, så er det ikke en dårlig idé at gå i stormagasinets afdeling for sportstøj og kigge på jakker til piger. Der er rigtig mange at vælge imellem. Der er også jakker, som kan bruges til alle årstider.

Fleecejakker kan være rigtig flotte, de kan være ideelle til brug lune forårsdage eller kølige sommeraftener. De kan være lavet i flotte farver, eller med effekter, som er tiltrækkende. Lommer lukkes ofte med lynlås, så nøgler eller rejsekort ikke falder ud. Materialet, de er lavet af, er tit åndbart, så eventuel fugt fra sved ikke sætter sig på kroppen. Det kan være en livredder, fordi en tøs på 14 kan blive helt hysterisk over sin egen svedlugt. Og lugten af deodorant kan altså blive for meget, indtil hun lærer at bruge den rigtigt!

Skal hun have en let jakke, der bare holder vinden ude, så er det muligt at finde vindjakker, som kun gør det. De kan have hætte, eller de kan have en hætte lagt ind i kraven, som så kan den foldes ud. Praktisk og pænt.

Det kan også være, at hun skal have en ny vinterjakke. Så er en parkajakke en god løsning. Den er tæt. Den beskytter mod vind og vand, så hun ikke bliver våd eller kommer til at fryse på vej til skole.
Mange af den slags jakker til piger er ofte syet specielt til kvinder eller piger. Altså de kan være lidt snævre i taljen. Det kan blive et problem, især hvis pigen er lidt buttet. Men så er det måske en løsning at købe en vindjakke med et snit, som kan bruges af både piger og drenge og, så kombinere vindjakken med en fleecevest indenunder? Det kan være en ret smart løsning. Det er en måde at slå to fluer i et smæk, kan man sige, fordi hun behøver jo ikke bruge begge jakker samtidigt, al tid. Fleecevesten kan bruges for sig selv, og vindjakken kan også bruges særskilt.

Sportstøj til store drenge

Ja, fan af sportstøj til store mænd, det er vi mange, der er, og det er der en masse gode grunde til. En af de vægtigste grunde er, at forskellige stykker sportstøj kan kombineres, så alle behov er dækket. En anden grund er, at det er moderigtigt. En tredje grund er, at det ikke er det dyreste tøj på markedet. Der er noget for enhver pengepung.