Odds over eller under?

Når jeg spiller, er det Lotto eller lignende – for eksempel skrabelodder og den slags. Jg kan såmænd også godt lide at rykke lidt i en enarmet tyveknægt, hvis jeg kan vinde penge på den. Men udover det, er jeg tæt på analfabet, når det handler om gambling og da især det, der foregår online.

Derfor var jeg også hensat i en tilstand af at være placeret på en fremmed planet, da jeg drak kaffe med et par kolleger i går, og de kom ind på, hvordan de spiller online.

Asian Handicap

Den ene af dem var meget tændt på et system, der hedder Asian Handicap. Jeg aneede intet om, hvad det var, men jeg kan da søge lidt på nettet, så en diskret googling gav mig to muligheder, der så interessante ud. Jeg valget en artikel, og det var denne artikel, jeg blev henvist til. Og jeg må indrømme, at den da fik mig til at grine godt og grundigt. Godt nok forstår jeg ikke meget af den verden med odds, men jeg vidste nu godt, at det ikke handlede om handicappede asiater 🙂

Man kan spille odds på over og under

Det er meget tænkeligt, at jeg har fået det helt galt i halsen, men så vidt, jeg har forstået, kan man spille på et resultat normalt. I Asian Handicap kan man så åbenbart også spille odds på over under, som de erfarne kalder det. Og dybest set giver det da mening for mig. Lad os sige, at et forventelig resultat er 10-5. Man kan så også spille på odds på, hvor meget over eller under det forventede resultat ender med at være. Det er i hvert fald sådan, jeg har tolket det.

Mine tanker gik vist lidt på langfart, for jeg blev pludselig hevet tilbage til kaffedrikkeriet ved, at mine kolleger grinte af mig og drillede mig med, at jeg vist ikke helt var klar til at indlede en karriere som professionel spiller på nettet.