Så er der gang i fodboldgolfsæsonen igen

I Danmark er vejret jo ikke altid lige præcis som vi gerne vil have det og det gør også, at der er mange forskellige aktiviteter som vi kun kan lave i sommerperioden. Desværre er fodboldgolf en af disse, men heldigvis så bliver det jo sommer og godt vejr mindst én gang om året. Fodboldgolf er nemlig en meget alsidig aktivitet, som kan bruges på mange forskellige måder og som tiltrækker mange forskellige aldersgrupper. Det er – som navnet antyder – en kombination af to sportsgrene, hvilket gør den meget sjov og alternativ at spille. Der er tempo og spænding som i fodbold, med den mere strategiske og kalkulerende stemning fra golf. The best of both worlds, om man vil.

Derfor er fodboldgolf så populært

Det er sommer. Vejret er godt og solen står højt. Så er der gang i fodboldgolfsæson igen og folk strømmer ud på de lidt alternative golfbaner. Det kan være svært helt præcist at sætte en finger på hvorfor fodboldgolf er blevet så populært, men det er det altså blevet. Overordnet set, så er der to grunde til, at det er blevet så populært. Den første er, at det er en sammensmeltning af to sportsgrene. Det giver mulighed for, at både bedsteforældre og børnebørn kan nyde samme sportsgren, men hver især sætte pris på forskellige elementer. Bedstefar kan måske godt lide det langsomme og strategiske tempo i golf, hvorimod lille Niklas på 8 bare gerne vil sparke til en bold så langt han nu engang kan. Det er den første grund til, at fodbold golf er blevet så populært. Den anden fordel er, at det koster stort set ingenting. Det koster selvfølgelig en smule at leje sig ind på banen og få fat i en bold, men ud over det så er det jo gratis. Man kan få mange timer fyldt med underholdning af høj kvalitet til at gå med det til ingen penge. Kombinationen af disse to elementer er sandsynligvis grunden til, at det er blevet så populært.

Sådan fungerer foldboldgolf

Fodboldgolf lyder måske en smule indviklet, men det er slet ikke tilfældet. Det foregår faktisk præcis som navnet antyder. Det foregår stort set præcis lige som et almindeligt spil golf – bare med en fodbold. I stedet for den lille, hårde og hvide bold, så har du en fodbold. Hullerne er naturligvis også en smule større, så bolden kan trille ned. Point og regler er stort set de samme, men varierer lidt fra bane til bane. Sørg for at alle er enige før i starter.

Brug fodboldgolf til familieturen

Der skal laves noget med familien og så er der for alvor gang i fodboldgolfsæsonen igen. Hvis der skal ske noget sjovt, så er denne aktivitet perfekt. Som nævnt tidligere, så appellerer til flere forskellige aldersgrupper, så alle kan være med. Det koster et meget lille beløb, men giver mange timers sjov. Det er altså den perfekte opskrift på en god familietur, hvis både børn og de lidt ældre skal være underholdt.