Storbyferie

Afslappet storbyferie

Når man tænker på slappe og dase ferie, tænker man automatisk på sol, varme og strand og ikke på storbyferie. Storbyferie associeres typisk med at være på farten hele dagen og rende fra attraktion til attraktion. Det kan også være skønt, og der er masser at opøve, men du kan faktisk også holde en afslappet storbyferie.

Du kan fra Danmark få billige flybilletter til Barcelona for eksempel. Barcelona har meget at byde på – også for afslapning – og maden er fantastisk.

Jeg har selv netop kommet tilbage fra en storbyferie i Prag, hvor jeg blev forkælet i alle ender og kanter. Jeg fik en billig flybillet til Prag online, så turen var ikke engang så dyr.

Hvordan gør du så turen afslappende? Ja, du starter med at gøre din flytur til en oplevelse. Bestil champagne, og se en god film.

Vælg ikke en by som New York, London eller Tokyo. Der er så mange seværdigheder og ting at gøre. Vælg en mindre aktiv by, og vælg en til to seværdigheder, som du gerne vil opøve.

Vælg et hotel i et område, som du gerne vil udforske. Derved sparer du tid og stress ved ikke a skulle sidde i trafikken, men kan gå fra sted til sted.

Book på forhånd en massage eller en spa oplevelse til, når du ankommer eller dagen efter. Det er en god måde at starte ferien på. Måske tilbyder hotellet, du bor på, også denne service.

Nyd det, og slap af og gør kun det, du har lyst til!