teambuilding

Firmaarrangementer med bonus

Så kom vi godt ind maj måned. Det er skønt. Og det er den perfekte måned at arrangere et firmaarrangement i. Sommerferien er ikke begyndt endnu, hvilket sikrer, at alle på arbejdspladsen endnu ikke er taget væk. De vil kunne deltage i arrangementet. Det ser du gerne. Du har nemlig lært, at firmaevents ikke kun er firmafester. Et firmaarrangement kan være meget mere – og for dig er det faktisk en god investering. Tidligere firmaevents har nemlig udmundet sig i, at dine medarbejdere er gladere og arbejder mere effektivt. Og hvad har du så gjort for at opnå det resultat?

Introduceret teambuilding

Ja, du har introduceret teambuilding under firmaarrangementet. Der har både været indendørs og udendørs teambuilding aktiviteter, som I alle har deltaget i. Og det har givet jer en helt unik identitet. I er et godt team. Og for at en virksomhed skal kunne få succes, så skal der arbejdes både effektivt og med glæde. Det har teambuilding øvelserne hjulpet jer til.

Over de sidste år har du derfor etableret en tradition for, at det årlige firmaevent indeholder forskellige teambuilding øvelser. Du startede meget beskedent: Du fandt gratis teambuilding øvelser på internettet og bad alle medarbejderne om at lege med. Det blev godt modtaget. Og de små øvelser dannede da også grundlag for livlig samtale og latter under firmafrokosten, som fulgte efter.

De bedste til teambuilding

Året efter begyndte du derfor at lede, efter teambuilding priser. Du ville gerne have, at firmaarrangementet blev lidt mere professionelt. Så du søgte på nettet efter ”hvad koster teambuilding” – og ja, du fik svar – men også lidt forvirrende svar. Naturligvis. Teambuilding priserne afhænger jo helt af antallet af deltagere og selve øvelsernes indhold. Der kan jo være brug for særligt udstyr. Der kan være brug for udgifter til transport af deltagerne. Og der vil være brug for at dække omkostninger til forsikring. Så det her med priser på teambuilding er noget, du helst vil tale direkte med en teambuilding arrangør om. Og det gør du. I god tid inden det planlagte firmaevent. Det kræver nemlig planlægning at få skruet et godt teambuilding event sammen. De bedste til teambuilding er Goteam!

Budgetter og forslag

I dag skal du så have et møde med teambuilding arrangøren. Han har sendt dig gode forslag og budgetter for hvert enkelt forslag. Du skal bare lige have nogle få forklaringer angående, hvor selve arrangementet skal udspille sig. Det bliver et godt møde. Teambuilding arrangøren er erfaren og har altid alternative løsningsforslag, hvis noget ikke er, helt som du vil have det. I har oparbejdet et godt samarbejde over de sidste tre år – og det er du glad for. Du kan nemlig stole på, at dette års firmaarrangement bliver bedre end sidste års. Det vil du selvfølgelig gerne betale for. Du ved nemlig, at dine medarbejdere også bliver begejstrede. Det er her, dine prioriteringer er: Arbejdsglæde, det gode sammenhold og hver enkelt medarbejders mod til at sige fra eller til, når han eller hun står overfor en opgave, der skal løses hurtigt. Det er også grunden til, at din virksomhed er succesfuld i dag.