Gaudi i Barcelona

Når det er muligt for os at få fri fra arbejde på samme tid, så plejer vi at tage på en tur til en storby ude i Europa. Det hænder, også at vi kombinerer et storbysbesøg med min mands arbejde. Han rejser tit i forbindelse med sit job, og hvis jeg kan få fri, så tager jeg gerne med ham. Det er så forfriskende at komme ud og se, hvordan man tackler forskellige ting i forskellige byer. Jeg kan huske, at vi engang havde fundet billige flybilletter til Venedig. Han skulle deltage i en workshop, der handlede om restaurering af gamle bygninger. Så på et tidspunkt stod vi bogstaveligt talt i en af Venedigs kanaler og hørte på den italienske arkitekt forklare, hvordan de restaurerer fundamenterne på de gamle bygninger. (De kan lave sådan nogle dæmninger og pumpe vandet ud fra en kanal, så håndværkerne kan komme til.) Ret speciel oplevelse at stå i en kanal.

Find flybilletter til Barcelona

Nå, men altså nu har min mand spurgt, om jeg vil lede efter flybilletter til Barcelona. Der er endnu en workshop om restaurering af bygninger. Og han vil bare afsted. Han vil trodse anbefalingerne og rejse til Spanien. Han har altid ønsket sig at få lov til at se nogle af Gaudis bygninger, sådan i virkeligheden.

Jeg må sige, at jeg er noget betænkelig ved det. Spanien var jo meget hårdt ramt af virusset, og jeg har ikke lyst til at rejse dertil. Alligevel kan jeg da godt finde flybilletter dertil på https://www.rejsepriser.dk/. Vi kan jo nøjes med at booke én til min mand, hvis jeg vælger ikke at tage med ham.

Faktisk så ved jeg slet ikke, hvordan situationen er i Spanien lige nu. Måske klarer de det meget bedre nu. De må da have lært noget efter forårets mareridt. Og jeg kan se, at der faktisk er flyafgange dertil.