Sund økonomi

Trygt.dk fungerer i princippet som en låneside, hvor samtlige online banker er samlet og som består af uddannede medarbejdere med mange års erfaringer fra banksektoren.

Virtuel indgang
Vores online lånefirmaer tilbyder alle former for bankprodukter – lige fra dankort og lønkonto til alle former for kredit og pensionsopsparing – kort sagt – ligesom i dit nuværende pengeinstitut – bare mere personligt. Vore kunder betjener sig med kontanter, gratis VISA kreditkort, hævekort, læs meget mere her.

Lånefirmaernes  betjening
bygger på ganske almindelig sund fornuft, og vi lægger stor vægt på høj etik og moral – det mener vi kunderne er bedst tjent med. Kort fortalt så koncentrerer vi os om ganske almindelige bankforretninger.

Trygt.dk opgaver
er således at servicere gode kunder i alle økonomiske forhold. Dette kan foregå lokalt eller ude hos dig når du har tid. Dette er meget vellidt af vore kunder og så er det gratis.

Vi henvender os
til gode kunder med en sund økonomi – og dette sammenholdt med et meget lavt omkostningsniveau – betyder at vi kan tilbyde nogle særdeles attraktive rentesatser på f.eks. lån uanset formål.

Vi har erfaret
at mange kunder har sparet/tjent penge ved at skifte til online banker, der er et af de absolut billigste pengeinstitutter at være helkunde i. Kontakt os derfor, så vi også kan hjælpe dig til en bedre økonomi. Læs meget mere på Trygt.dk.