Kør selv ferie i USA?

Kør selv ferie er en af de mest fantastiske måder, at opleve andre lande, natur samt kulturer på. Det er fantastisk fordi du kommer igennem forskellige områder i et land, og ingen dage ligner hinanden. Du ser noget nyt hver eneste dag. Du kommer til spændende byer med dejlige attraktioner og seværdigheder.

Naturen ved bilferie i USA er fantastisk, da den er meget varierende. Du skal ikke køre ret meget før du er inde i et nyt område, med en anden natur og kultur. Det er en oplevelse for livet. Der er mange forskellige destinationer for kør selv ferie i USA. Nogle er bedre end andre, og vi vil prøve, at gennemgå nogle af dem herunder. Få alt informatino om kør selv ferie nu.

Nogle af destinationerne

Florida: Florida er absolut oplagt, hvis du overvejer kør selv ferie. Det er et fantastisk område og en fantastisk stat, at lave en kør selv ferie. Der er forlystelsesparker rigtig mange steder i Florida, bla. Disney Land, Universal Studios og Sea World ligger her. Grunden til, at en kør selv ferie i Florida er så lækker er, at kombinationen af lækkert vejr, strande, flotte og dejlige byer, vild natur udenfor byerne og vanvittige temaparker, gør det så fantastisk. Her er muligheder for dig ung, såvel som ældre med børn.

Sydstaterne: Sydstaterne i USA har et dejlig varmt klima, og du kan derfor tage din kør selv ferie hele året rundt i sydstaterne. Der er mange spændende byer samt nationale natur parker. Sydstaterne er anderledes ift. Det øvrige USA. Du oplever en enorm gæstfrihed, store naturområder med plantager, lækkert og anderledes mad. Sydstaterne er kendt for deres musik indenfor bla. Country og Jazz. New Orleans og Memphis er bla. nogle af de byer, som ligger i sydstaterne.

Californien: Der er mange store byer og spændende attraktioner i Californien. Californien er kendt som en af verdens bedste steder at planlægge en rundrejse, fordi alle store byer og attraktioner ligger indenfor en rimelig kørsels afstand. Af spændende attraktioner i Californien kan Las Vegas i Nevada og Grand Canyon i Arizona nævnes. Los Angeles i Californien er en fantastisk by, som har været med i mange forskellige Hollywood film. Barerne og de forskellige diskoteker samt spille steder på “The Strip” er meget specielle og fede at opleve. nattelivet i LA er helt i top, med både comedy samt klubber at gå i byen.

Sådan er kør selv ferie

En kør selv ferie er fantastisk for dig og jer, som gerne vil på ferie sammen og egentlig bare ud at opleve verden på helt egen hånd. Det er for dig, som gerne vil lave din helt egen ferie, som andre ikke har prøvet eller gjort før. Det er for dig som godt kan lide, at føle sig fri, og gøre præcis hvad man vil.

 

Selvfølgelig har du en plan over hvad du gerne vil, men får du pludselig lyst til noget andet, jamen så gør du bare det? Kør selv ferie er noget af det mest frie der findes. Det er ba.a derfor det er så populært.