Planlæg sommerferien i god tid

Selv om sommeren kan forekomme at være lysår væk lige nu, specielt når man tager vejret i betragtning, så kan det faktisk være en god ide at påbegynde planlægningen af sommerferien allerede nu.

Uanset om planerne går på en ferietur til udlandet eller om ferien skal foregå i Danmark, er man sikker på et større udvalg, hvis man book’er sin ferie nu. Ofte er det også billigere at være ude i god tid. Så det er altså bare om at komme i gang.

I vores familie ynder vi at holde vores sommerferie hjemme i lille Danmark. Og en tur i sommerhus er efterhånden blevet en fast tradition, som vi slet ikke kan forestille os at undvære. Og i år er ingen undtagelse. Vi har nemlig allerede bestilt det sommerhus, som vi skal holde ferie i.

Turen går til Blåvand

I år kommer turen til at gå til Blåvand. Og det er ikke første gang, at vi tager en tur i sommerhus i Blåvand. Vi er nemlig temmelig glade for området og synes, at det er et af de skønneste steder i Danmark.

Og Blåvand har da også stort set alt, hvad der skal til når man rigtig skal slappe af og nyde livet. Hele området omkring Blåvand oser af ferie stemning om sommeren. Og der er mange små dejlige spisesteder og spændende butikker, hvor man kan få masser af tid til at gå. Ved Blåvand finder man også flere dejlige sandstrande. Og de fleste af dem er meget børnevenlige, da vandstanden ikke er særlig høj.

Og er man til ture og udflugter byder Blåvand også på masser af spændende muligheder som f.eks. Blåvand Fyr eller Tirpitz-stillingen, som er en gammel bunker opført af tyskerne under anden verdenskrig. Der er også mulighed for et slag mini-golf eller et besøg i den populære Blåvand Zoo, som huser et stort udvalg af dyr fra såvel Danmark som udlandet.

Men ellers får vi nok også bare en masse gode timer til at gå i og omkring det sommerhus vi har lejet. Det er nemlig et superlækkert hus med masser af luksus, som både swimmingpool, spa og sauna. Og sdå er det selvfølgelig udstyret med et enorm udvalg af tv-kanaler og trådløs internet adgang. For selv om vi er på ferie, skal vi jo ikke være helt afskåret fra omverdenen.

Legoland er populært

Og trænger vi til, at der rigtig skal ske noget, så er der kun godt og vel en times kørsel fra Blåvand til Billund, hvor et besøg i Legoland altid er populært hos hele familien. Legoland er et sikkert hit hos børnene og eneste anke er næsten, at en enkelt dag simpelthen er for kort tid. 2-3 dage kan man sagtens få til at gå, hvis man bare skal nogenlunde igennem alle de spændende forlystelser, som parken har at byde på. Ligesom Blåvand er Legoland et af de steder, som vi elsker at besøge igen og igen – det bliver vi aldrig trætte af.