Gulvvarme

Køkkenet og badeværelset var meget små i det sommerhus, vi købte sidste vinter, udstyret i rummene var som sådan i orden, selv om det havde nogle år på bagen, men rummene var alt for små. Da vi så sommerhuset første gang, blev vi meget interesseret i at købe det, det ligger godt, og den tilbygning, der er fortaget for ganske få år siden, er gedigent byggeri, den oprindelige del af huset, som indeholdt et lille køkken og badeværelse, skulle rykkes ned, og vi ville så opføre større køkken og badeværelse. 

Både min kone og jeg holder af at lave mad og vil derfor gerne have god plads i køkkenet med gaskomfur, køle-fryseskab og plads til kvalitets køkkengrej og ikke mindst en hyggelig spiseplads. Beslutningen om at bygge et større badeværelse hænger sammen med, at vores familie er temmelig stor, og min kone vil ikke kunne holde ud, at vores børn og børnebørn skulle tage brusebad på et lillebitte frimærke af en brusekabine, hun ville også blive bekymret for fugtighedsgraden i rummet, når familien enten var på besøg eller lånte sommerhuset i deres ferie.

Vi er nu begyndt at drøfte indretning og udstyr til de to rum, det eneste krav, jeg har, er, at der skal være gulvvarme i begge rum, og så vil jeg have en kæmpestor bruseniche, så jeg ikke flår albuer og skuldre af led under badet. Min kone går mere op i design og indretning, end jeg gør, og da vi talte med tømrermesteren, anbefalede han faktisk en net butik med et stort udvalg af billig VVS udstyr. Mesteren fortalte, at han sidste forår havde lavet en tilbygning nogenlunde svarende til det, vi forestiller os, og ejerne havde købt samtlige VVS produkter i denne net butik, varerne havde været af høj kvalitet, og der er mange penge at spare.

Den anbefalede net butik bugner af gedigne VVS artikler, og vi har besluttet os for at bestille det nye toilet,  håndvask og armatur til bruser og vandhaner i butikken. Når jeg sammenligner net butikkens priser med øvrige butikker, kan jeg se, at tømrermesteren har ret i sin udtalelse om, at der er penge at spare. Jeg er i tvivl, om det bliver nødvendigt med en radiator på badeværelset, selv om der bliver nedlagt gulvvarme, men jeg ved, hvor dårligt min kone har det med fugt, så måske skal vi også bestille en radiator, det vil jeg snakke med tømrermesteren om i morgen.

Når vi har fået bestilt VVS artiklerne, skal vi i gang med at kigge på køkken- og badeværelsesinventar, jeg ved at min kone har nogle ideer i forhold til design og sammensætning af forskellige skabe og hylder, det lader jeg hende om at bestemme. Og hun er allerede gået i gang med at søge på nettet efter de specielle moduler, hylder og skabe, som hun forestiller sig skal opsættes i vores nye sommerhus. Med hensyn til udgifterne er jeg helt rolig, hvis hun beslutter sig for at handle i en net butik. Jeg får min gulvvarme og en stor bruseniche, og så er jeg faktisk tilfreds.