Den britiske hovedstad

Forleden sad jeg og drømte mig langt væk fra hele den trummerum, som jeg synes, jeg er inde i: Job, fitness, mad og søvn. Det er, ligesom den cirkel, mit liv kører i for tiden. Mine venner er ude og rejse. De er forskellige steder i verdenen. Nogle af dem er i USA. Andre er i Asien. Der er også et par, som fandt billige flybilletter til London på rejsepriser.dk, så de er derovre i nogle få dage. Jeg har set forskellige billeder fra naturparker i USA på Facebook. Jeg har også fået billeder af streetfood i Thailand. Og naturligvis en beskrivelse af den vidunderlige musical de så i London.

Rejselysten i den grad

Jamen, sig mig lige, er mine venner ud på at få mig helt ud af mit gode skind? Jeg er jo dødhamrende misundelig på dem. De rejser og nyder tilværelsen, og jeg er bare herhjemme og går på arbejde i mange timer hver dag.
De skal ikke få mig ned med nakken. Nej. Jeg tager fusen på dem. Jeg skal ind på nettet i aften, når jeg kommer hjem fra arbejde. Og så skal jeg kigge på afbudsrejser. Ja. Det kan du lige tro, jeg skal. Jeg vil gerne finde en eksklusiv rejse. Måske til Dubai. Eller Ægypten. Du ved et sted, hvor der er varmt, og hvor der er masser af dyre restauranter. Og når jeg så er dernede, så skal der uploades en masse fotografier på Facebook og Instagram. Du ved med guldbelagt kaffe marmorvaske på hotelværelsets badeværelse. Dyre dametasker og forskellige indkøbssituationer.

Ikke lige til de lande

Nej, ved nærmere eftertanke, så skal det ikke være en afbudsrejse til Dubai eller Ægypten. Jeg skal på safari. Det er der ingen af mine venner, der har været, så vidt jeg ved. Det vil sikkert få deres kæber til at hænge. Af overraskelse. Ja. Det kunne være fedt at sende dem fotografier af løver og giraffer. Og det kunne være kanon at sende dem billeder af eksklusive resorts, hvor man får morgenmaden serveret på store fade: Du ved massevis af eksotiske frugter og friskristet kenyansk kaffe. Ha, hævnen er sød.

Charterrejser er altså cool nok

Jeg var fuldstændigt opslugt af min idé. Det kunne da være fantastisk at komme på safari og bare vise de andre, alt, hvad de går glip af. Eller vise dem vejen til ægte og autentiske oplevelser på et kontinent, som er ukendt for de fleste af os.
Jeg kom hjem fra arbejdet og begyndte med det samme at lede efter afbudsrejser til Afrika. Der var ikke så mange. Og dem jeg kunne finde, lå langt ude i fremtiden. Så jeg begyndte at lede efter almindelige organiserede rejser. Charterrejser som disse: https://www.rejsepriser.dk/charterrejser/ , om du vil. Men også her var det ret svært at finde én, der gik til Kenya.

Så jeg kontaktede en rejsespecialist. Det var et lille, ukendt bureau. Men de var søde at snakke med, og de lød, som om de har stor erfaring med den slags, safari rejser. De sendte mig en rejseplan og gav mig tilbud, som svarede nogenlunde til de tidspunkter, hvor jeg ved, at jeg kan være væk. Og nu sidder jeg i flyet – på vej til Nairobi. Der skal uploades mindst 30 fotografier dagligt i de næste 2 uger.